HUSET Middelfart

HUSET er Danmarks største permanente byggeudstilling med masser af inspiration til fagfolk og boligejere - uanset, om de skal renovere, bygge nyt eller bygge om.


Her er ikke mindre end 28.000 kvm spændende inspiration inde og ude til huset, haven og fritidshuset. Om søndagen tilbydes de besøgende desuden professionel rådgivning til små og store projekter.


Boligejere og fagfolk besøger udstillingen for at finde inspiration og viden - og for at se og mærke produkterne, inden de beslutter sig for købe. 


Udstillingen er åben alle dage fra kl. 10-17.

________



Products
Byggebranchens foretrukne mødested

MØDER, KURSER OG KONFERENCER

HUSET Middelfart rummer udover Danmarks største byggeudstilling også et stort moderne konferencecenter med tilhørende restaurant, café og hotel.
Stedet er født og formet af byggebranchen, og med sin tætte tilknytning til Molio - Byggeriets Videnscenter, er HUSET Middelfart det oplagte sted at afholde byggebranchens møder, kurser og konferencer.

Show
Danmarks største byggeudstilling

SHOWROOM FOR DANMARKS STÆRKESTE BRANDS INDEN FOR HUS OG HAVE

Midt i landet finder du Danmarks største byggeudstilling. Hele 28.000 kvm fyldt med materialer og løsninger til hus og have til inspiration for både private boligejere og professionelle i byggebranchen.

Lyder det interessant? Så læs mere her:
http://bit.ly/2Zp2wDB

Show
Hold firmafesten i HUSET Middelfart

RESTAURANT OG SELSKABER
Med en beliggenhed der er helt unik samt et køkken og en restaurant, der leverer mad og service i topklasse, er der allerede flere gode grunde til, at du skal holde din næste firmaarrangement i HUSET Middelfart.

Vi har lokaler, der passer til selskaber af enhver størrelse. Uanset om det er et lille, intimt selskab med otte deltagere, den helt store gallamiddag eller en mere uformel reception.

Show
21-05-2019
HUSET Middelfart

Conteco har en udstilling for deres webshop i HUSET Middelfart

Hvilken værdi giver det jer at have jeres produkter fysisk udstillet?
Jeg mener helt sikkert, at det skaber stor værdi for os at have vores produkter udstillet fysisk. Da Conteco er et anderledes produkt – både i dets opbygning og udseende – er det vigti...
21-05-2019
HUSET Middelfart

Dantherm udstiller deres ventilationsløsninger i HUSET Middelfart

Hvilken værdi giver det jer at have jeres ventilationsanlæg fysisk udstillet?
Jeg tror altid, det er godt at have et konkret billede af produktet og installationen at forholde sig til, når det drejer sig om beslutninger, der vedrører folks private hjem. ...
21-05-2019
HUSET Middelfart

Planet-Huse udstiller tre af deres fritidshuse i HUSET Middelfart

Hvilken værdi giver det jer at have jeres fritidshuse fysisk udstillet?

Det er et vigtigt kriterie, at kunderne kan opleve vores sommerhuse i virkeligheden. De har brug for at fornemme de forskellige rum, åbne lågerne i køkkenet, tjekke hvor store være...
Videos

Hindsgavl Allé 2
5500 Middelfart
E-mail: post@huset-middelfart.dk
Phone: 70123600
https://huset-middelfart.dk/