Entities
HUSET Middelfart

HUSET er Danmarks største permanente byggeudstilling med masser af inspiration til boligejere - uanset, om de skal renovere, bygge nyt eller bygge om.


Her er ikke mindre end 28.000 kvm spændende inspiration inde og ude til huset, haven og fritidshuset. De besøgende tilbydes desuden professionel rådgivning til små og store projekter.


Boligejerne besøger udstillingen for at finde inspiration og viden, for at få professionel rådgivning og for at se og mærke produkterne, inden de beslutter sig for købe. Lige præcis derfor skal dine produkter også være repræsenteret i HUSET Middelfart.


________


MØDER, KURSER OG KONFERENCER

HUSET Middelfart rummer udover Danmarks største byggeudstilling også et stort moderne konferencecenter med tilhørende restaurant, café og hotel.

Stedet er født og formet af byggebranchen, og med sin tætte tilknytning til Molio - Byggeriets Videnscenter, er HUSET Middelfart det oplagte sted at afholde byggebranchens møder, kurser og konferencer.


I HUSET tilpasser vi arrangementerne til den enkelte kunde. Vi spørger altid ind til dine individuelle behov, og den fremgangsmåde giver positiv respons fra vores mange forskellige kunder, som vælger at vende tilbage til HUSET igen og igen.


Vi håndterer alle slags møder lige fra de små, intime teammøder og strategiseminarer og helt op til konferencer med op til 320 deltagere. Vi skræddersyer lige netop den lokaleløsning, som du har brug for. Det eneste du og dine oplægsholdere skal medbringe er et USB-stick med oplæg. Vi sørger for resten.


RESTAURANT OG SELSKABER

Med en beliggenhed der er helt unik samt et køkken og en restaurant, der leverer mad og service i topklasse, er der allerede flere gode grunde til, at du skal holde din næste firmaarrangement i HUSET Middelfart.

Vi har lokaler, der passer til selskaber af enhver størrelse. Uanset om det er et lille, intimt selskab med otte deltagere, den helt store gallamiddag eller en mere uformel reception.

Hindsgavl Allé 2
5500 Middelfart
E-mail: post@huset-middelfart.dk
Phone: 70123600
https://huset-middelfart.dk/