Entities

Navergruppen A/S

Navergruppen A/S har gennem 20 år været leverandør af godt håndværk og er vokset støt og roligt, til nu at være den største specialleverandør indenfor produkter i kobber og zink til tag og facade.

Firmaet beskæftiger en række specialister, der sammen med et veludbygget moderne værksted og gode underleverandører gør os til fagmandens naturlige leverandør. Navergruppen er stolte af altid at have et stort sortiment på lager og udbygger også løbende vor maskinpark og faglige kunnen.


Dansk Kobber Salg A/S handler med både kobber, zink og aluminium. Som landets største specialleverandør af tagrendesystemer, udsmykning, profiler samt tag- og facadeprofiler har firmaet tre ens produktlinier i kobber, zink og aluminium.

Firmaets maskinpark spænder vidt og ud over et traditionelt blikkenslagerværksted, der producerer efter ordre, har firmaet spalteanlæg, bukkemaskiner, excentrepressere, fladjernsbukkere samt alle maskiner til kassetter, tag- og facadeprofiler. Dansk Kobbersalg A/S har et stort lager og et omfattende produktsortiment.

Askvang 2
3400 Hillerød
E-mail: salg@navergruppen.dk
Phone: 70 20 11 72
http://www.navergruppen.dk