ALUX A/S

Alux er en dansk servicevirksomhed, som specialiserer sig i komplette løsninger inden for solafskærmning, mekanisk tyveri- og brandsikring i Danmark og de nærmeste nabolande. Siden 1992 har Alux arbejdet målrettet på at sikre tryghed og velvære for mennesker igennem et af Nordens største og bedste produktsortimenter. Dette kalder vi for Sun & Safe Systems.


For at sikre vores kunder den bedste service og kvalitet er vores produkter certificeret til de højeste europæiske standarder, og virksomheden er certificeret af kvalitetssikringssystemet ISO 9001:2015 for salg, service, produktion og montage.


Alux leverer i hele landet de bedste løsninger inden for solafskærmning og mekanisk tyverisikring. Vi leverer alt fra markiser til solskærme og persienner over rullegitre, jalousiskabe, saksegitre og brandgardiner - altid efter en høj standard. Vi tilbyder bl.a. gitre efter de nyeste europæiske sikringsstandarder (EN 1627-1630).


Alux er eneforhandler af Heroal solafskærmning og Elero Motorer & Automatiksystemer i Danmark


Vi har agentur for ALULUX i Tyskland - en af Tysklands førende leverandører af rullejalousier til solafskærmning og sikring.


Læs mere om sikrings- og solafskærmningsløsninger på www.alux.dk


Products
Alux brandsikring

Alux brandjalousier er meget solide rullejalousier til brandsikring af diverse passager og åbninger i bygninger. De kan desuden anvendes som tyverisikring på grund af deres solide konstruktion.
Jalousierne er udført med dobbeltvæggede lameller i 1 mm stål.
Hulrummet i lamellerne er udfyldt med promapyr mineraluld. Jalousierne er monteret med Palusol tætningslister, der udvider sig ved opvarmning/brand.

Show
Alux sikringsgitre og jalousier

Rullegitre, rullejalousier, saksegitre og faste gitre i aluminium og stål samt sikringsskabe/jalousiskabe/tobaksskabe og brandsikring. Anvendes som mekanisk tyverisikring af især butiks- og kontorvinduer, af facader i butikscentre og som kantinejalousier og rumopdelere.
Alle rullegitre og rullejalousier er selvlåsende i nedkørt position og betjenes med rørmotor via nøglekontakt. Kan leveres med automatik.

Show
Alux solafskærmning

Alux leverer de bedste løsninger inden for udvendig solafskærmning og mekanisk tyverisikring. Vi leverer solafskærmningsløsninger såsom markiser, solskærme, parasoller og persienner samt sikringsløsninger såsom rullegitre, jalousiskabe, fastgitre, saksegitre og brandjalousier. Og vi gør det altid efter en høj standard.

Show
Brandgardin Fire 4000 EW 30-60-90-120

Brandgardin Fire 4000 er en solid løsning til brandsikring af passager og åbninger i bygninger. Løsningen rangerer blandt de sikreste på markedet.

Show
Brandgardin MARC Fire 5000

En varmeisolerende brandafskærmning, der reducerer varmestrålingen til et minimum.
Temperaturen på brandgardinets overflade kan holdes lavere end 140° i minimum 30 minutter.

Show
Brandjalousi Fire 3000 E60 EW20

Dette brandjalousi er udviklet til situationer, hvor der kræves mindre brandmodstand.
Kan benyttes til daglig brug.

Show
Brandjalousi Fire 4000 EW60 E120

Det solide brandjalousi Fire 4000 er til dig, der ønsker en brandsikring blandt de bedste på markedet.

Show
Brandjalousi RGS Fire 5000 EI60

Solid brandsikring med Fire 5000 brandjalousi EI 60 / EW 180.

Brandjalousi Fire 5000 er testet efter europæiske standarder og er brandsikring i superligaen.

Show
Brandjalousi VR60 Fire 5000

Et let brandjalousi designet til at give 60 minutters brandsikring mellem de enkelte rum. Kan monteres over nedsænket loft og opfylder kravene til både brandsikring og isolering.

Show
Faldarmsmarkise Sun 2000

En lille og elegant faldarmsmarkise til de mindre vinduespartier fx på kontorbygningen, hvor det er vigtigt at undgå genskin på computerskærme og at holde indeklimaet behageligt gennem hele arbejdsdagen.

Show
Faldarmsmarkise Sun 3000

En god stærk og elegant vinduesmarkise til store vinduer.

Show
Faldarmsmarkise Sun 4000

Med denne markise får du høj kvalitet, høj styrke og et flot design. Faldarmsmarkisen er god til solafskærmning på både små og store vinduer.

Show
Fastgitter Safe 2000

Med fastgitter Safe 2000 får du et solidt stålgitter til en fornuftig pris. Vælg mellem 3 sikringsklasser. Dette fastgitter er velegnet til lager og industri m.m.

Show
Fastgitter Safe 3000

Fastgitter Safe 3000 er et moderne sikringsgitter til dig, der ønsker en enkel, men pæn sikringsløsning på arbejdet.

Show
Fastgitter Safe 4000

Med fastgitter Safe 4000 Type Elegance får du en næsten usynlig sikringsløsning til kontoret, frokoststuen m.m.

Show
Glidearmsmarkise Sun 5000

Med denne unikke faldarmsmarkise med glidearme og kassette får du en utrolig høj styrke og mulighed for at få et fremspring på op til 1,95 meter.

Show
Jalousiskab Safe 4000

Med jalousiskab Safe 4000 får du tyverisikring af dine tyvetækkelige varer. Alt fra elektronik til spiritus- og tobaksvarer kan opbevares sikkert i skabet.

Show
Knækarmsmarkise Sun 2000

Med vores knækarmsmarkise Sun 2000 får du en kvalitetsløsning på en markise med motor i et let og enkelt design uden at gå på kompromis med de tekniske detaljer.

Show
Knækarmsmarkise Sun 3000

Den stilrene knækarmsmarkise Sun 3000 passer perfekt til facaden på dit kontor, butik eller lignende.

Show
Knækarmsmarkise Sun 4000

Det er ikke nogen tilfældighed, at vores knækarmsmarkise Sun 4000 er den markise, vi sælger flest af til butikker, caféer og restauranter. Du får elegant design og slidstærk kvalitet for alle pengene.

Show
Knækarmsmarkise Sun 5000

Med sin enkle kassette, store styrke og mere end 300 forskellige duge at vælge imellem er knækarmsmarkise Sun 5000 en absolut vinder. Her får du meget for pengene.

Show
Parasol Sun 5000

Parasol Sun 5000 er et rigtig godt alternativ til markiser og har en styrke og holdbarhed, der modsvarer det danske vejr.

Show
SafeRoller Rullejalousi

Sikring af døre og vinduer eller andre åbninger med et moderne rullejalousi som SafeRoller fra Alux giver tryghed og sikkerhed dag og nat. En elegant tyverisikringsløsning skabt ud fra mange års erfaring med sikringsløsninger.

Show
Screen Sun 3000

Udvendige solgardiner giver effektiv solafskærmning.
Screen Sun 3000 kan dække hele vinduet og kører lodret op og ned. Dette giver dig en meget enkel og effektiv solafskærmning.

Show
Screen Sun 4000 Zip

NYHED: zip screen fås nu også som integrerbar i facaden.
Solscreen Sun 4000 er en zip screen ud over det almindelige. Den er udført med tekniske detaljer, der gør den stabil, selv når det blæser med vindstyrke af stiv kuling.

Show
29-04-2019
ALUX A/S

DNU Skejby

Alux A/S samarbejder med 3 forskellige entreprenører − Poul Pedersen, Mt Højgård og MB/JFP − på projektet, som indebærer levering og montering af udvendige persienner af modellen Sun 4000 fra ALUX' Sun & Safe Systems, som er den optimale form for solafskæ...
Videos

Holmbladsvej 4 - 6
8600 Silkeborg
E-mail: alux@alux.dk
Phone: 70262140
http://www.alux.dk