Swisspearl Danmark A/S

Swisspearl Danmark A/S – det tidligere Cembrit A/S – tilbyder en bred vifte af produkter, der er med til at skabe smukke, stimulerende og sunde bygninger af høj kvalitet - bygninger der kan holde til fremtidig brug og klima, og som i et helhedsorienteret livscyklus-perspektiv bringer byggeriet i en mere bæredygtig retning.

Swisspearl er én af Europas førende inden for fremstilling og salg af byggematerialer i fibercement til tag og facade. Men vi er mere end bare leverandør af byggematerialer, Swisspearl er også en udviklings- og rådgivningsvirksomhed, der arbejder målrettet og vedvarende på at optimere produktporteføljen og rådgive om alle faser i et byggeprojekt.


Products
Cembrit Bølgeplader og Skifer

Anvendelse
Til tagdækning og facadebeklædning. Mindste taghældning for bølgeplader 14°, for skifre med undertag 18°. Cembrit Toscana bølgeplader kan anvendes til tagdækning med hældning ned til 10° med undertag.

Show
Cembrit facadebeklædning

Basismaterialet er fibercementbaserede plader, opbygget af flere sammen­pressede lag. Godkendt som klasse A-materiale (B-S1,d0).

Show
Cembrit PLAN / Patina Mini

Cembrit PLAN/Patina Mini er en mindre variant af vores populære Cembrit PLAN/Patina facadeplader.

Show
Cembrit Transparent

Flot og ensartet look til facaden. Facadepladen Cembrit Transparent er gennemfarvede fibercementplader med en transparent overfladebehandling.

Show
Cembrit Windstopper

Cembrit Windstopper Extreme er markedets stærkeste vindspærre. Pladen er produceret i slidstærk fibercement og svækkes derfor ikke af hverken regn, kraftig blæst eller skandinavisk vintervejr. Cembrit Windstopper diffusionsåben og suger ikke fugt. Uorganisk, brandhæmmende og modstandsdygtig over for råd og svamp.

Show
Videos
Authorizations/certificates/memberships
AuthorizationVerifiedUpdated
Medlem af Dansk Byggeri Medlem af Dansk Byggeri
Info:
Swisspearl Danmark A/S
25-04-2024

Gasværksvej 24, 1.
9000 Aalborg
E-mail: morten.rosager@swisspearl.net
Phone: 99372222
http://www.swisspearl.com