Selskabet af 27-04-23 A/S

Selskabet af 27-04-23 A/S

Savner du overblik? En digital oversigttavle fra Pallas Informatik gør det nemmere at få overblik over og prioritere hverdagens mange opgaver. Vores familie af digitale produkter er rettet mod hospitaler og kommuner, hjemmeplejen, rehabiliteringssteder, bosteder og lignende institutioner. Oversigtstavlerne fungerer og vises på storskærm såvel som på tablets og andre mobile enheder, hvor de understøtter kommunikation og information mellem medarbejdere, ledelse, afdelinger mm. Vi har mange års erfaring med fuld integration af vores produkter til alle kommunale EOJ-systemer.
Products
Afd.-tavlen til hospitaler

Afd.-tavlen (Afdelingstavlen) giver overblik og understøtter kommunikationen mellem behandlere og afdelinger på hospitaler. Den digitale oversigtstavle indgår i en sammenhængende familie af digitale løsninger til bl.a. patientplanlægning.

Show
CareTime oversigtstavle til hospitaler

Den digitale oversigtstavle "CareTime Opgavestyring" til hospitaler er en enkel, intuitiv og let anvendelig løsning, der giver overblik over alle patientrelaterede opgaver på en hospitalsafdeling.

Show
CareTime oversigtstavle til kommuner

CareTime Opgavestyring til kommuner er en digital oversigtstavle, der skaber overblik over alle sundhedsfagligt relaterede opgaver i kommunen. Den hjælper med effektiv dagsdisponering og sikrer optimal prioritering af arbejdsopgaver.

Show
CareView oversigtstavle til kommuner

CareView er en digital oversigtstavle, der er rettet mod plejecentre, rehabiliteringscentre, bosteder og akutpladser. CareView skaber overblik over visiterede borgere, sikrer prioritering af arbejdsopgaver og optimal kommunikation for kommunens sundhedsfaglige personale.

Show
Digital Tidlig Osporing

Digital understøttelse af tidlig opsporing giver plejepersonalet bedre overblik og reducerer indlæggelser.

Show
Virtual Visual Planning oversigtstavle

Med et digitalt værktøj som Virtual Visual Planning (VVP) kan enhver virksomhed eller organisation forbedre sin projektplanlægning og opgavestyring.

Show
24-04-2018
Selskabet af 27-04-23 A/S

Digitaliseringsstyrelsens evaluering af "Digitalt understøttet tidlig opsporing"

Et afprøvningsprojekt hos Digitaliseringsstyrelsen har evalueret app'en Digital Tidlig Opsporing til registrering af tidlige sygdomstegn hos borgere i ældreplejen. Evalueringen viser, at den digitale understøttelse af arbejdet med tidlig opsporing både fo...
Videos

Naverland 2, 13.
2600 Glostrup
E-mail: pallas@pallas.dk
Phone: 48102410
http://www.pallas.dk