PALLAS INFORMATIK A/S

Name: PALLAS INFORMATIK A/S
Address: Diplomvej 381
2800 Kongens Lyngby
VAT number: 29176728
Afd.-tavlen til hospitaler

Afd.-tavlen (Afdelingstavlen) giver overblik og understøtter kommunikationen mellem behandlere og afdelinger på hospitaler. Den digitale oversigtstavle indgår i en sammenhængende familie af digitale løsninger til bl.a. patientplanlægning.

Show
CareTime oversigtstavle til hospitaler

Den digitale oversigtstavle "CareTime Opgavestyring" til hospitaler er en enkel, intuitiv og let anvendelig løsning, der giver overblik over alle patientrelaterede opgaver på en hospitalsafdeling.

Show
CareTime oversigtstavle til kommuner

CareTime Opgavestyring til kommuner er en digital oversigtstavle, der skaber overblik over alle sundhedsfagligt relaterede opgaver i kommunen. Den hjælper med effektiv dagsdisponering og sikrer optimal prioritering af arbejdsopgaver.

Show
CareView oversigtstavle til kommuner

CareView er en digital oversigtstavle, der er rettet mod plejecentre, rehabiliteringscentre, bosteder og akutpladser. CareView skaber overblik over visiterede borgere, sikrer prioritering af arbejdsopgaver og optimal kommunikation for kommunens sundhedsfaglige personale.

Show
Digital Tidlig Osporing

Digital understøttelse af tidlig opsporing giver plejepersonalet bedre overblik og reducerer indlæggelser.

Show
Virtual Visual Planning oversigtstavle

Med et digitalt værktøj som Virtual Visual Planning (VVP) kan enhver virksomhed eller organisation forbedre sin projektplanlægning og opgavestyring.

Show

Diplomvej 381
2800 Kongens Lyngby
E-mail: pallas@pallas.dk
Phone: 48102410
http://www.pallas.dk