Entities
WÜRTH DANMARK A/S

Würth Danmark er en dynamisk, international handels- og servicevirksomhed på B2B-markedet.


Vores primære markeder er auto- & cargo-branchen, bygge- & anlægsområdet, den producerende industri samt det offentlige. Salget sker gennem personligt salg, et landsdækkende butiksnet, online-shop og via et kundecenter.

Vi arbejder med afsæt i en stærk vækststrategi, og vores vision er at være de bedste til at frigøre ressourcer og tilføre kompetence hos vores kunder. Kerneforretningen består af salg af forbrugsartikler, fx befæstelse, kemiartikler, værktøj og sikkerhedsprodukter. Herudover forhandler vi bilindretning, værkstedsudstyr mv. Udover gennem vores kvalitetsprodukter skaber vi værdi for vores kunder ved at sikre dem let adgang til koncepter, løsninger og specialistkompetencer indenfor en række områder, der understøtter deres forretning.


Würth Danmark er en del af Würth-gruppen, som er repræsenteret i mere end 80 lande og består af over 400 selskaber. I Danmark er vi mere end 500 medarbejdere og på verdensplan mere end 65.000. Würth gruppen er familieejet, og moderselskabet ligger i Tyskland.

Montagevej 6
6000 Kolding

Phone: 79323232
https://www.wuerth.dk/