Entities
Start 04-03-2019 / End 25-03-2019

Høring vedrørende udbud af håndværkerydelserFor store distrikter

Hvordan kan det være, at distrikterne skal være så store? Det gør det jo meget svært for os mindre håndværkervirksomheder, som endda, har lærlinge ansat og være med til og byde. Kunne man ikke dele det op i meget mindre distrikter så det ikke igen er de helt store der har mulighed for og løfte opgaven. Sidste gang var det delt op i 4 distrikter, så der hade vi ingen mulighed for og være med.  
Created by Frank a, Tømrermester Frank Zoëga d. 11. mar. 2019

To firmaer deles om hele tømrerområdet

Syntes det er mærkeligt, at ved sidste budrunde indenfor tømrerområdet, der var det Guldfeldt og Skjøde der delte hele Odense. De var lige lidt billige på hver to distrikter og vi snakker omkring 5.000, Så de fik to store områder hver. Det undrer os meget,  at Odense Kommune ikke syntes det var underligt og igen sænkede de timepriserne så meget, at det ikke kan lade sige gøre uden og skrive flere timer på. Områderne var også så store, at de små mestre havde svært ved og byde ind på det. Derfor har vi valgt ikke og deltage og bruge tid på det, det er alligevel umuligt for de små firmaer. Odense Kommune vil åbenbart kun have de store firmaer ind.
Created by Anonymous d. 8. mar. 2019

Kloakydelser

Hej 


Kan I løfte sløret for, hvilke specifikke kloakydelser I udbyder, når udbuddet kommer? 

Created by Anders Løth, Norva24 Danmark A/S d. 7. mar. 2019
100%
0%
5 votes

Pris på arbejde udført billigst efter regning

Kommunen bør være lidt kritisk i forhold til at nogle virksomheder underbyder! Der har længe været tale om uhørt lave priser! 

Det kan kun lade sig gøre pga. en eller begge følgende årsager:


Virksomheden fakturerer flere timer end reelt brugt.


Virksomheden benytter udenlandsk arbejdskræft og har derfor lavere lønudgifter. 


Det er fint nok at kommunen vil købe billigst muligt - det vil alle. Men de timesatser som de forskellige faggrupper bliver vundet til KAN ikke lade sig gøre i praksis. 


Jeg tror ikke på det er den billigste løsning når alt kommer til alt. Det giver blot de virksomheder som agter at snyde et forspring når vi skal afgive bud. (Dette er hovedsageligt vedr. rammeaftaler som foregår på timebasis) 
Created by Alexander Julstrøm, Julstrøm Entreprise ApS d. 6. mar. 2019
0%
0%
0 votes

Glarmester opgaver

Beløbsgrænsen ønskes sænket. Det ville betyde at flere fik muligheden for at byde ind, samt i højere grad sikre Odense kommune fik arbejdet til en rigtigere pris.
Created by Henning Stender, GLARMESTER STENDER ApS d. 5. mar. 2019
50%
50%
4 votes

Kvalitet ledelses systemer og garantier

Odense kommune bør overveje at stille krav om at virksomheder der byder har et certificeret kvalitets ledelses system som eks. ISO 9001, samt sikre at de bydendes garantiordninger også dækker den offentlige bygherre
Created by Anonymous d. 5. mar. 2019

EL

Hej!

Hvordan kan det være at der i al den tid kun har været èt sølle udbud?

Created by Martin Kirchhübel, ODENSE EL ApS d. 5. mar. 2019