Forpagtning af Bybrønden 2022 Tender

Description

Udbuddet omfatter forpagtnings af cafépavillon og udskænkningssted benævnt Bybrønden beliggende op Kirketorvet i Nykøbing Mors.

Morsø Kommune efterspørger en forpagter til drift af cafépavillonen og udskænkningsstedet, der brænder for at indgå som en integreret del af livet på Kirketorvet og gågaden, hvor der i der i samarbejde med Morsø Handelsstandsforening er med til at skabe liv og udvikling i og omkring gågaden, til gælde for de mange besøgende og turister.

Bybrønden er placeret midt på Kirketorvet og ligger som en central del af gågaden. Til stedet hører et område hvor forpagteren kan opstille egne borde og bænke, som kan danne liv omkring stedet. I forbindelse med Morsø Handelsstandsforenings årlige arrangementer er Kirketovet en central del, hvorfor det er vigtigt at der samarbejdes om at skabe den bedst helhedsoplevelse omkring disse aktiviteter.

For at sikre at der er størst mulig sammenhæng omkring aktiviteterne i gågaden, stilles der i udbuddet krav til åbningstiderne, samt til den forventede deltagelse en fremtidig forpagter skal have i disse arrangementer.

Husk at medsendes den beskrevne dokumentation ved tilbudsafgivelsen.

OBS!!!!!!

Ønsker du at byde op opgaven, bedes du sende en mail til indkoeb@morsoe.dk med oplysning om firmanavn og kontaktperson.

For at byde på opgaven, skal du være oprettet som bruger på Comdia.dk, og godkendt som leverandør til Morsø Kommune - for vejledning, kontakt indkoeb@morsoe.dk.

Tender procedure

Tilbudsindhentning

The Contracting Authority / Contact details

MORSØ KOMMUNE
Jernbanevej 7
7900 Nykøbing M
Ulrik Uglebjerg
ulrik.uglebjerg@morsoe.dk
99707202

Deadlines / timeline

30-12-2021 - 09:30
Date of publication
03-01-2022 - 11:30
Published - Current
24-01-2022 - 12:00
Deadline

Disciplines

No trades have been added to this project