139592 - Offentlig annoncering vedr. forpagtningsaftale for biografen Kosmorama i Halsnæs Kommune Tender [T] " Annulleret"

The deadline for participation in the tender has been exceeded.

Description

Idet Halsnæs Kommunes nuværende forpagtningsaftale vedr. biografdrift af Kosmorama i Frederiksværk by udløber sommeren 2023, er det besluttet, at kommunen fortsat skal kunne tilbyde kommerciel biografdrift til kommunens borgere.

På denne baggrund inviterer kommunen således interesserede tilbudsgivere til at byde på opgaven vedr. forpagtning af eksisterende biograf Kosmorama i Frederiksværk.

Udbuddet af nærværende opgave er ikke omfattet af Udbudslovens regler, men gennemføres som en koncessionslignende aftale under tærskelværdierne for Koncessionsdirektivet. Halsnæs Kommune henviser dog til, at aftalerne indgås på baggrund af en offentlig annoncering med henblik på at skabe den bredest mulige konkurrence.

Formålet med annonceringen er at identificere den forpagter, hvis forslag til biografens fortsatte drift bedst er i overensstemmelse med Halsnæs Kommunes ønsker og behov hertil.


Tender procedure

Tilbudsindhentning

The Contracting Authority / Contact details

Halsnæs kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk
Trine Sommer

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Motion picture projection services