Entities

Decentrale ventilationsanlæg

Hvad skal FAB være opmærksomme på i forbindelse med formulering af udbudsmaterialet, jævnfør beskrivelse af problemstilling og krav under området "decentrale ventilationsanlæg"?
Created by Andreas Kops, Fyns Almennyttige Boligselskab d. 20. feb. 2018
Morten Heise, Sustain Solutions ApS d. 27. feb. 2018
Hej Andreas / FAB

SustainSolutions har sammen med PLH-arkitekter, DTU m.f. udviklet en decentral ventilationsenhed der er rumbaseret og kan installeres uden kanalføring og uden at sænke lofter.

Enheden er special udviklet til renoveringer af eksisterende byggeri, og overholder gældende BR krav for både varmegenvinding og støj.

Se lidt om det her:
http://www.sustainsolutions.dk/ventilation-shop/media/wysiwyg/BREATHE/Breathe_55_beskrivelse_250817.pdf

Hvis du er interesseret i at høre mere så kommer vi gerne forbi til en fremvisning.

MVH

Morten Heise

M: +45 31907066
E: mh@sustainsolutions.dk

Andreas Kops, Fyns Almennyttige Boligselskab d. 5. mar. 2018
Hej Morten Tak for dit input. Vi vil lige undersøge nærmere.
Brian Vang Olsen, EXHAUSTO A/S d. 6. mar. 2018
Hej Andreas / FAB

EXHAUSTO A/S har mange års erfaring i at levere løsninger til boligventilation. Når i har valgt en løsning med decentrale enheder, vil jeg gerne henlede opmærksomheden på vores decentrale anlæg VEX33DM der kan monteres over nedsænket loft, samt VEX35-2 til montering på væg eller gulv.
VEX35-2 kan kort beskrives som et ventilationsanlæg med varmegenvinding, der opfylder lovkravene i BR20 til både strømforbrug og virkningsgrad. VEX35-2 har indbygget overvågning og styring af op til 2 røgspjæld pr anlæg, hvilket kan være særdeles nyttigt, hvis I ønsker at anvende fælles afkast.

Jeg kommer selvfølgeligt meget gerne forbi hos Jer, og tager en snak om mulighederne. Alternativt er I mere end velkomne til et besøge os i Langeskov, hvor det vil være muligt at se nærmere på anlæggene.

Jeg vil også meget gerne have en snak med Jer om fordele/ulemper ved central/decentral ventilation, og høre lidt om hvilke overvejelser der i Jeres projekt tippede løsningen i decentral retning.

Venlig hilsen

Brian Vang Olsen

M: +45 61 55 81 45
E: bvo@exhausto.dk
Andreas Kops, Fyns Almennyttige Boligselskab d. 6. mar. 2018
Tak for input Brian